2. marec 2021: POTOVANJE »POLJSKA S SVOJIMI MESTI IN BOGATO ZGODOVINO« – ZAHTEVEK ZA VRAČILO DENARJA

Lansko leto, smo v času 17. 5. – 21. 5. 2020 v sodelovanju z ICAR d.o.o. načrtovali potovanje: »POLJSKA S SVOJIMI MESTI IN BOGATO ZGODOVINO«. Potovanje je odpadlo na račun višje sile, zaradi nepredvidenih okoliščin in razglasitve epidemije COVID-19. V mesecu maju 2020 smo vsi, ki smo delno ali v celoti plačali potovanje, skladno z zakonom ZIUZEOP in 101.a  členom, prejeli »VREDNOTNICO« za odpovedano potovanje.
Zaradi epidemiološke situacije tudi letos ne bomo izvedli omenjenega potovanja. Ponovno bomo potovali, ko bo to spet popolnoma varno. ICAR d.o.o. je dolžan v celoti povrniti vplačan znesek za aranžma, ki žal ni bil izpeljan vsem, ki smo aranžma plačali.
Skladno z dogovorom med ICAR d.o.o. in DUMO, nam je ICAR d.o.o. poslal »ZAHTEVEK ZA VRAČILO DENARJA«, ki ga objavljamo v priponki obvestila.
Obrazec, »ZAHTEVEK ZA VRAČILO DENARJA« je potrebno izpolniti, predvsem zaradi številke transakcijskega računa, kamor bo nakazana višina vrednotnice.
Z obrazcem »ZAHTEVEK ZA VRAČILO DENARJA« naj vsak posameznik še vrne originalno »VREDNOTNICO« in jo pošlje na naslov: AGENCIJA ICAR, MLINSKA UL. 28, 2000 MARIBOR, ali na elektronski naslov: icar@siol.net;
V kolikor sta bila skupaj prijavljena dva ali trije, je dovolj, da se »ZAHTEVEK ZA VRAČILO DENARJA« izpolni le 1 X.
ICAR d.o.o. se obvezuje, da bo kar najhitreje pričel s povračilom denarja, morda tudi v več obrokih. Vsekakor pa se moramo držati roka kot je zavedeno na zahtevku do 15. 6. 2021.
Agenciji ICAR d.o.o. se zahvaljujemo za odzivnost in kooperativnost, seveda pa komaj čakamo, da bomo brez vseh skrbi in omejitev spet lahko varno in zdravo potovali.
Pripravil: Janez Gomzi
Ljubljana, 2. 3. 2021