Spoštovane upokojenke in upokojenci,

Po dveh letih virusne agonije nam je zopet posijalo sonce. Leto 2022 je bilo svetlejše in prijaznejše, saj smo lahko vsaj malo zadihali, kajti država je začele sproščati omejitve in mere, ki so nas držale v izolaciji praktično dve leti. Tudi sami smo zbrali pogum, da organiziramo kakšen izlet, ekskurzijo in se zopet družimo. Vsem nam so manjkala naša srečanja in predvsem dobra volja ter humor. Zahvaliti se vam moram za vse napore predsednikov in vseh naših članov, ki so sledili našim usmeritvam. Vesel sem, da smo organizacijo DU MO na ta način ohranili pri življenju in da delujemo naprej. Res hvala vsem.
Vsak dan letošnjega leta je prinesel napredek in iz dneva v dan je tudi naše razpoloženje raslo. Sedaj v mesecu decembru je čas, da doseže višek. December je prazničen in poln veselja. Skupaj smo z družino, srečamo se s sodelavci in prijatelji. Na vsakem koraku je prisotna dobra volja. Zato sprostimo se in uživajmo v življenju, ki nam ga december ponuja.
Proslavimo Božič, 26. december – dan samostojnosti in enotnosti in seveda Novo leto. Vsem vam in vašim najbližjim želim lepe praznike, ter srečno, predvsem pa zdravo novo leto.

Srečno

Milan OBREZA