8. december 2017: Tradicionalno srečanje upokojenk in upokojencev z ministrico za obrambo Andrejo Katič

V petek, 8. 12. 2017 ob 12.00 je bilo v športni dvorani vojašnice Edvarda Peperka na Leskovškovi 7 v Ljubljani tradicionalno srečanje upokojenk in upokojencev Ministrstva za obrambo z ministrico za obrambo, ga. Andrejo Katič in njenimi najožjimi sodelavci.

Ministrica za obrambo Republike Slovenije ga. Andreja Katič je v kratkem in optimističnem nagovoru vse prisotne lepo pozdravila in predstavila napore ministrstva za obrambo za zagotovitev ustreznega statusa njenim pripadnikom. Nagovor je zaključila z oceno, da je sodelovanje med MORS in DU MO pristno in pozitivno ter z zagotovilom, da bo takšno ostalo tudi v bodoče.

DU MO bo po svojih najboljših močeh tudi v bodoče podpiralo ministrstvo v nameri, da se materialni položaj zaposlenim v obrambnem sistemu, še posebej v slovenski vojski izboljša. Ravno tako bomo podpirali napore, da se na obrambnem področju sprejme ustrezna zakonodaja in potrebni dokumenti, ki bodo razvojno naravnani in usmerjeni v prihodnost tako, da bo slovenska vojska lahko kos sodobnim varnostnim izzivom.

Ministrica za obrambo, ga. Andreja Katič  je vsem skupaj zaželela lepe Božične praznike, ponosen Dan samostojnosti in enotnosti ter zdravo, uspešno in zadovoljno novo leto 2018. V nadaljevanju srečanja smo vsi udeleženci ugotovili, kako hitro je minilo leto od zadnjega srečanja. Prijetno je bilo ponovno pokramljati z bivšimi sodelavci, s katerimi smo do nedavnega delili dobro in manj dobro, lepe in manj lepe trenutke, ko smo skupaj po najboljših močeh gradili in vzpostavljali obrambni sistem Republike Slovenije.

DU MO se zahvaljuje Ministrstvu za obrambo in vsem domicilnim enotam SV za korektno in profesionalno sodelovanje ter izvedbo Načrtov civilno-vojaškega sodelovanja. Tudi v prihodnje si želimo tvornega obojestranskega sodelovanja.

This slideshow requires JavaScript.

Vsem pripadnicam in pripadnikom Ministrstva za obrambo in slovenske vojske, kakor tudi njihovim najdražjim, želimo lepe, mirne in vesele praznike ter uspešno, srečno in zdravja polno novo leto 2018.

Foto album: g. Jožef Poje

Prednovoletno srečanje z ministrico za obrambo, 8. 12. 2017

Fotografije: Janez Gomzi

Pripravil: Janez Gomzi

Ljubljana, 12. 12. 2017