Z izboljšanjem epidemioloških razmer in s prehodom v bolj stabilno meteorološko obdobje smo se na sestanku Upravnega odbora odločili za hiter sklic in izvedbo srečanja članic in članov sekcije ter njihovih najožjih družinskih članov, predvsem zaradi izostanka tovrstnih aktivnosti v zadnjih dveh letih oz. zaradi oživitve druženja z nekdanjimi sodelavkami in sodelavci.

Že sama udeležba, ki se je povečala na dan srečanja v odnosu na prijave za več kot deset procentov, govori v prid izrazite želje naših članic in članov po druženju in obujanju spominov, kakor tudi po delitvi svojih izkušenj ter pogledov na zahtevno obdobje zadnjega leta in pol. Ni bilo tarnanja in kaj hitro smo presedlali na bolj vedre in optimistične teme.

Vreme smo dobro izbrali in tudi lokacija je veliki večini bila zelo všeč, pravzaprav, malokdo, razen domačinov, je vedel za to posebnost, ki ni novost v celjski okolici. Ob dobri postrežbi in prijetnem okolju je čas druženja prehitro minil. Počasi smo se razšli z željo, da srečanje ali podobno aktivnost čimprej ponovimo, če nam bo le dano.

Klik na spodnji napis FOTOGRAFIJE za njihov ogled!

FOTOGRAFIJE