Člani DU MOS Severno primorska smo se 17.06.2022. zbrali na pikniku, ki postaja že tradicionalen.  Udeležilo se ga je 31 članov in članic, njihovih ožjih družinskih članov in njihovih prijateljev.

Na piknik prostoru v mestnem gozdu Panovec pri Novi Gorici smo k sreči dobili prostor pri manjši leseni hiški, ki  nas je rešila pred dežjem ki je občasno motil  naše srečanje. Po kratkem pozdravu nam je g. Mirko recitiral njegovo pesnitev.

Za hrano –odličen golaž  in jedi z žara je poskrbel naš »žar-majster« Stanko, Nevenka je poskrbela za super polento, ženski del je poskrbel tudi za izredne sladice. Ni manjkala niti rujna kapljica. Vse pa je teklo pod budnim očesom glavnega koordinatorja in organizatorja našega predsednika sekcije Vilija.  Ob tem moramo poudariti da smo se  obnašali zelo ekološko in nismo uporabljali plastike za postrežbo,

Za glasbo je skrbel naš Mauro s svojo nepogrešljivo »ramoniko«. Piknik je uspel , kljub občasnemu dežju, v vseh pogledih. Kateri naš piknik ali pohod pa doslej ni uspel?

Hvala vsem za udeležbo na pikniku

Martin Gerlič