V Ljubljani že nekaj let deluje kegljaška sekcija, ki začne s treningi v oktobru in konča v maju. Treningi potekajo vsako sredo od 18.00 do 19.00. ure. Trenutno je okrog 18 članov, ki se več ali manj redno udeležijo teh srečanj. Pri tem je pomembno druženje in pa seveda tudi vzdrževanje telesne kondicije.

Vsako leto pa na koncu sezone Mestna zveza Ljubljana organizira tekmo. Tudi letos se je DU MO udeležilo tekme v kegljanju s tremi ekipami. 10. 4. je tekmovala ženska ekipa in 11. 4. še dve moški ekipi.

Tako kot lansko leto je bila ženska ekipa boljša od moških. V sestavi: Derganc Mateja, Donko Mira, Šesek Nuša in Mujič Ivanka je ekipa osvojila tretje mesto s 1694 točkami. Tretje mesto so okrasile tudi s pokalom, ki se bo pridružil lansko letnemu.

Moška ekipa ena v sestavi: Puhar Branko, Flis Branko, Goričar Matjaž, Remic Zdenko in Dorič Bojan, je s 1.798 točkami osvojila 6. mesto.

Druga ekipa v sestavi: Gajič Milan, Obreza Milan, Španič Štefan, Petkovič Miro in Kastelic Stojan, je s 1.600 točkami osvojila sedmo mesto.

Vsem udeležencem čestitke za dosežene rezultate in upam, da se jeseni zopet srečamo na našem kegljišču v Ljubljani.