Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije je objavilo razpis za zimski oddih v sezoni 2022/2023.
V razpisu najdete namestitvene enote, kjer lahko preživite svoj čas za nabiranje novih moči, termini za oddih in druge podrobnosti, ki jih najdete v priloženem dopisu.

V prilogi sta tudi cenik in prijavnica.
Rok za prijavo je 14. 10. 2022, zato ne odlašajte z odločitvijo.
Razpis za zimski oddih 2022/2023
Prijavnica

1. Po pravilniku o počitniški dejavnosti MORS imajo možnost letovanja v namestitvenih enotah tudi ožji družinski člani oziroma osebe, ki so s padlim udeležencem vojne za Slovenijo do njegove smrti živeli v zunajzakonski ali ekonomski skupnosti (zakonski/-ka partner/-ica, zunajzakonski/-ka partner/-ica in otroci do dopolnjenega 18. leta starosti, starejši pa, če imajo status učenca, dijaka, vajenca ali študenta na podiplomskem študiju, vendar najdlje do dopolnjenega 26. leta starosti).
2. Po pravilniku o počitniški dejavnosti MORS imajo možnost letovanja v namestitvenih enotah tudi družinski člani pripadnika, ki je izgubil življenje med vojaško službo pri obrambi države, izvajanju nalog, ki jih je država sprejela v mednarodnih organizacijah ali z mednarodnimi pogodbami, ali pri opravljanju drugih nalog SV, deset let po smrti pripadnika pod pogoji, ki veljajo za druge pripadnike.