Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije je objavilo razpis za zimski oddih v sezoni 2021/2022.
V razpisu najdete namestitvene enote, kjer lahko preživite svoj čas za nabiranje novih moči, termini za oddih in druge podrobnosti, ki jih najdete v priloženem dopisu.

V prilogi sta tudi cenik in prijavnica.
Rok za prijavo je 15. 10. 2021, zato ne odlašajte z odločitvijo.
Razpis za zimski oddih 2021/2022
Prijavnica

1 Po pravilniku o počitniški dejavnosti MORS imajo možnost letovanja v namestitvenih enotah tudi ožji družinski člani oziroma osebe, ki so s padlim udeležencem vojne za Slovenijo do njegove smrti živeli v zunajzakonski ali ekonomski skupnosti (zakonski/-ka partner/-ica, zunajzakonski/-ka partner/-ica in otroci do dopolnjenega 18. leta starosti, starejši pa, če imajo status učenca, dijaka, vajenca ali študenta na podiplomskem študiju, vendar najdlje do dopolnjenega 26. leta starosti).
2 Po pravilniku o počitniški dejavnosti MORS imajo možnost letovanja v namestitvenih enotah tudi družinski člani pripadnika, ki je izgubil življenje med vojaško službo pri obrambi države, izvajanju nalog, ki jih je država sprejela v mednarodnih organizacijah ali z mednarodnimi pogodbami, ali pri opravljanju drugih nalog SV, deset let po smrti pripadnika pod pogoji, ki veljajo za druge pripadnike.