Poletni oddih v namestitvah MO

Razpis za poletni oddih 2021 je zaključen. Prosilcem, katerih prijave niso bile odobrene, smo že poslali obvestila. Prav tako smo tistim, ki bodo letovali junija, že poslali napotnice z navodili.

Tisti, ki boste v naših namestitvah letovali v juliju, avgustu in septembru, pa boste zaradi negotove situacije, povezane z epidemijo, napotnice z navodili prejeli približno 10 do 14 dni pred odobrenim terminom.

Za podrobnosti v zvezi z odobrenimi termini oziroma lokacijami ter za nove prijave, nas lahko pokličete vsak ponedeljek, sredo in petek med 9. in 12. uro.

Oddelek za podporo MO

Suzana Meglič

 Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije je objavilo Razpis za poletni oddih v sezoni 2021. V Razpisu poleg namestitvenih enot, kjer lahko preživite del svojega dopustniškega časa in se v drugem okolju tudi odpočijete in naberete novih moči, najdete tudi termine za oddih in vse ostale podrobnosti.

V prilogi so:
Razpis za poletni oddih 2021,
cenik in
prijavnica.

OPOZORILO:
Koriščenje namestitvenih enot bo mogoče šele, ko bodo ukrepi, povezani z epidemijo COVID-19, preklicani oziroma bodo razmere varne za zdravje ljudi in tveganja za okužbo z virusom COVID-19 ne bo več. Skladno s tem bodo tudi odobritve oziroma napotnice za letovanje poslane šele, ko bo Oddelek za podporo dobil dovoljenje za oddajanje namestitvenih enot. Vse spremembe bodo objavljene na lnfotočki Ministrstva za obrambo.

Pripravil: Janez Gomzi

Ljubljana, 17. 3. 2021